ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

Γενικά

Η εταιρεία μας, με την επωνυμία «FIRST OF ALL», που εδρεύει στην Αθήνα, Μενελάου, αρ. 31 (στο εξής και χάριν συντομίας: «Εταιρεία»), είναι κατά την ισχύουσα νομοθεσία υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που παρέχετε σε αυτήν στο πλαίσιο της εμπορικής σας συνεργασίας με την εταιρεία.

Ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε και για ποιους σκοπούς

Τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε είναι τα εξής:

(α) Στοιχεία ταυτότητας όπως όνομα, επώνυμο, έδρα.

(β) Στοιχεία επικοινωνίας, όπως τηλέφωνο, fax, email.

(γ) Δεδομένα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ιδιότητα και εξειδίκευση (π.χ. ιδιοκτήτης café κλπ.).

 

Γιατί Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα

 

Οι πιο πάνω πληροφορίες και τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η First Of All από εσάς θα αποθηκεύονται στις βάσεις δεδομένων της First Of All και στους διακομιστές της πάντοτε σύμφωνα με τις διατάξεις της εν ισχύ νομοθεσίας και ιδίως εκείνων περί προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών και προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η νόμιμη βάση της επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι η παρούσα συγκατάθεσή σας, καθώς και ο απαραίτητος χαρακτήρας τήρησής τους  για την ανταπόκριση της εταιρείας στα αιτήματά σας οιασδήποτε μορφής, όπως π.χ. για παροχή πληροφοριών, διατύπωση παραπόνων κλπ..

Συγκεκριμένα, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για το σκοπό της παροχής σε εσάς ενημέρωσης σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας και για την από πλευράς μας ανταπόκριση στα αιτήματά σας οιασδήποτε μορφής, όπως π.χ. για παροχή πληροφοριών, διατύπωση παραπόνων κλπ.

Αποδέκτες

 

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται από τους αρμόδιους, κατάλληλα εξουσιοδοτημένους εργαζόμενους της First Of All. Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων είναι και τρίτα μέρη (εξωτερικοί συνεργάτες όπως πάροχοι υπηρεσιών τηλεφωνικού κέντρου), στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την παροχή των υπηρεσιών μας. Στην περίπτωση αυτή η Εταιρεία μας δεσμεύεται ότι οι συνεργάτες της τελούν υπό τον έλεγχο και ενεργούν μόνον κατ’ εντολή της, έχουν εξουσιοδοτηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό και δεσμεύονται πλήρως από το απόρρητο και τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στη νομοθεσία σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των ανωτέρω δεδομένων.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η First Of All ενδέχεται χωρίς προηγούμενη ειδική ενημέρωση να γνωστοποιήσει τα στοιχεία σας στις αρμόδιες δικαστικές ή/και διοικητικές αρχές στο βαθμό που επιβάλλεται από το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, ή από δικαστική απόφαση ή/και διοικητική πράξη.

Χρόνος Διατήρησης

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρούνται για τρία (3) έτη.

Τα Δικαιώματά σας

Σε σχέση με την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων σας, έχετε τα εξής δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης - Δικαίωμα να λαμβάνετε πληροφορίες για το εάν γίνεται επεξεργασία δεδομένων σας και δικαίωμα πρόσβασης σε αυτά, καθώς επίσης και δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με την επεξεργασία αυτή (ποιος, για ποιο σκοπό, παραλήπτες, περίοδος διατήρησης κ.λπ.).

Δικαίωμα στην διόρθωση - Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών προσωπικών δεδομένων και συμπλήρωσης ελλιπών πληροφοριών.

Δικαίωμα διαγραφής (Δικαίωμα στη λήθη) - Δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή οποιωνδήποτε δεδομένων σας υπό ορισμένες προϋποθέσεις (δεδομένα που δεν είναι πλέον απαραίτητα, ανάκληση συγκατάθεσης, κλπ.). Έχετε δικαίωμα να άρετε τη συγκατάθεσή σας, όμως η άρση της συγκατάθεσης ισχύει για το μέλλον, από την κοινοποίησή της στη First Of All και δεν δύναται να έχει αναδρομική ισχύ.

Δικαίωμα Περιορισμού της Επεξεργασίας – π.χ. όταν αμφισβητείται η ακρίβεια των δεδομένων, τα δεδομένα δεν χρειάζονται πλέον στον υπεύθυνο επεξεργασίας κλπ..

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων - Δικαίωμα αίτησης διαβίβασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε άλλον Υπεύθυνο Επεξεργασίας σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή. Σε περίπτωση άσκησης των δικαιωμάτων διόρθωσης, διαγραφής και περιορισμού των δεδομένων σου, τα αιτήματα αυτά θα διαβιβάζονται και στους τρίτους αποδέκτες στους οποίους τα δεδομένα γνωστοποιήθηκαν.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για οποιοδήποτε αίτημα σχετικό με την επεξεργασία των δεδομένων σας από τη First Of All παρακαλούμε όπως απευθύνεστε το συντομότερο δυνατόν στον υπεύθυνο προστασίας προσωπικών δεδομένων της  Εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@firstofall.gr.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: www.dpa.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600 / Fax: +30 210 6475628

© 2023 by Coming Soon Launch. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean